Seed and venture

Vi investerer i virksomheder indenfor medtech og life science på forskellige udviklingsstadier. Fælles for dem alle er en innovativ og forskningsbaseret tilgang.

CelVivo

CelVivo har udviklet en banebrydende ny teknologi, der muliggør udvikling af cellemodeller i 3D. Teknologien sikrer, at forskere kan arbejde med cellemodeller, der har en enestående lighed med den menneskelige organisme.

CelVivo

Cortrium

Cortrium har udviklet en innovativ EKG-løsning, der inkluderer topmoderne C3+ Holter-monitorer samt en komplet softwareplatform, der genererer AI-baserede Holter-rapporter af højeste kvalitet.

Cortrium

Nabto

Nabto er en højkvalitets softwareplatform, der skaber direkte og meget sikre forbindelser til IoT-enheder. Nabto-platformen er baseret på P2P-teknologi, der giver en hurtigere, sikrere og bedre forbindelse end klassiske databasebaserede IoT platforme.

Nabto

Human Bytes

Human Bytes er en dansk virksomhed, der har til formål at bringe kunstig intelligens (AI) og avanceret klinisk software ind i den nordiske sundhedssektor.

Human Bytes

Optheras

Optheras står bag en innovativ ambulant laserbehandling af blærekraft. Behandlingen er med til at øge patienternes livskvalitet og gør samtidig en mere effektiv brug af kritiske sundhedsfaglige ressourcer mulig.

Optheras

Biolinq

Biolinq er en startup-virksomhed, der har udviklet en ny banebrydende bærbar teknologi til glukoseovervågning, baseret på microbiosensing.

Biolinq

Union Therapeutics

Union Therapeutics er et biotekselskab, der identificerer og udvikler lægemidler med veletablerede og bredt anvendelige virkningsmekanismer inden for immunologi og infektionssygdomme. Virksomheden har en differentieret mellem- til senfase pipeline med fokus på lægemiddelstoffer, som pt. udvikles til fire sygdomme.

Union Therapeutics

Eyenuk

Eyenuk er en global medicinsk teknologivirksomhed, som er førende indenfor brugen af kunstig intelligens (AI) til screening af øjet, herved opdage og risokovurdere synstruende øjensygdomme såsom diabetisk retinopati (DR), aldersbetinget makuladegeneration (AMD) og glaukom.

Eyenuk

O2matic

O2matic ApS er en dansk medtech virksomhed etableret i 2017 i Danmark. Vi udvikler intelligente iltbehandlingsløsninger til over 300 millioner mennesker verden over, der lider af luftvejssygdomme. Vores vision er at forbedre livskvaliteten for patienter, der har behov for iltbehandling, og reducere sundhedsomkostningerne.
Vi har kommercialiseret PRO100 siden 2019, et automatiseret, digitaliseret medicinsk udstyr til patienter, der har behov for iltbehandling på hospitaler, og vi er det første firma, der CE-mærker teknologien til fjernbehandling af patienter i eget hjem.

O2matic